A természetes MSM alkalmazásánál nem létezik mellékhatás vagy túladagolás. Az MSM a biológia és farmakológia világában az egyik legkevésbé “mérgező” vegyület, egész pontosan a mérgezési rátája megegyezik az ivóvízével. Ha netán valaki hirtelen túl sokat vinne be, semmi bántódása nem esik, a szervezet elveszi a neki szükséges mennyiséget, a fölösleget pedig vízhajtással és hasmenéssel likvidálja.

Soha nem jelentettek allergiás reakciót az elmúlt 3 évtized alatt.

Abban az esetben, ha nem nyers illetve fehérje-dús táplálkozást folytatunk (nyers hal, hús és zöldségek), nagy esélyünk van rá, hogy a szerves ként pótolnunk kell kívülről.
Mindig, minden körülmények között megbízható forrásból származó MSM-et alkalmazzunk!

Az MSM egyéb előnyei a teljesség igénye nélkül

  • Az MSM méregteleníti a szervezetet, illetve fokozza a vérkeringést. Miközben megtisztítja a vérünket a méreganyagoktól, segít a tápanyagoknak könnyebben bejutni a sejtjeinkbe. Ez vonatkozik minden tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra, de még a szükséges gyógyszerek hatóanyagaira is.
  • Az MSM egy szabad gyökfogó, így ételallergiáink és pollenallergiáink csökkenni fognak vagy teljesen meg is szabadulhatunk tőlük.
  • Az MSM egy nyákbevonatot képez a béltraktusokon, így a paraziták képtelenek megtapadni, és könnyebben kimosódnak.

Összefoglalás
Sok millió ember használta, használja az MSM krémet ekcémára és más bőr panaszokra, illetve kozmetikai célokra fantasztikus eredménnyel. Mivel nincs mellékhatása, ugyanakkor a bőrre való pozitív hatása mellett egyéb jótékony hatásai is vannak, minden okunk megvan arra, hogy megpróbáljuk!

Share Button